Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیر یا زود باید سراغش می‌رفتیم و حالا کرونا آن‌هایی را که زودتر به سراغ تولید فیلم‌های آموزشی به‌صورت مجازی رفته بودند را جلو انداخته است. اما برای شروع هیچ‌وقت دیر نیست.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام کانون آنی بین، این روزها بیشتر از همیشه می‌دانیم که همۀ ما احتیاج به یادگیری و کسب‌ مهارت‌های بیشتری داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مهارت‌ها چه در کسب‌ و کار، چه در آموزش و چه صرفاً برای پاسخ به علاقه‌های شخص‌مان باشند، از همیشه در دسترس‌تر هستند و این بسیار خوب است.

امتیاز در اختیار داشتن فیلم‌های آموزشی

سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف می‌توانند به دو دلیل کلی نسبت به ساخت فیلم‌های آموزشی اقدام کنند: بسیاری از سازمان‌ها که تا مدتی پیش عمدۀ آموزش‌های خود را به‌صورت حضوری و به عدۀ محدودی از کارآموزان عرضه می‌کردند، حالا به سراغ تولید فیلم‌های آموزشی رفته‌اند.

تولید این فیلم‌ها از جنبه‌های مختلف هم به‌صرفه و هم سودمندتر هستند. اول اینکه با یک‌بار ضبط، می‌توان برای مخاطبی بسیار گسترده‌تر از مخاطبان حضوری برنامه تولید کرد.

اینگونه افرادی که امکان شرکت حضوری در کلاس‌ها را ندارند و حتی از نظر جغرافیایی در شهرها و کشورهای دیگر هستند نیز به دستۀ مخاطبان افزوده می‌شوند.

علاوه بر این، وقتی برای یک کلاس آنلاین برنامه‌ریزی شود، امکان استفاده از امکانات به‌روز نظیر اینفوگرافی‌ و تصاویر جذاب و گویا نیز به وجود می‌آید تا مخاطبان کلاس از اتفاقات آن لذت بیشتری ببرند و فرآیند آموزش ثمربخش‌تری را تجربه کنند.

ساخت فیلم آموزشی + شرایط و تعرفه قیمت (کلیک کنید)

استفادۀ دیگری که تولید فیلم‌های آموزشی دارد در شرکت‌هایی است که دوره‌های آموزشی برای کارمندان خود برگزار می‌کنند. بسیاری از سازمان‌ها پس از جذب نیروی کار جدید، ساعات زیادی را صرف آموزش برخی نکات می‌کنند و این مرحلۀ تکراری و پرزحمت برای مدرسان این دوره‌ها سخت و پرهزینه است.

اما با یک‌بار تولید این فیلم‌ها با نهایت کیفیت و بیشترین دقت، می‌توان تمام این نکات را به‌صورت تصویری به نیروهای کارآموز نمایش داد و آن‌ها را برای شروع فعالیت‌شان آماده کرد.

تولید فیلم‌های آموزشی در کانون آنی‌بین

تولید فیلم‌های جذاب آموزشی بخشی از فعالیت‌های کانون آنی‌بین را تشکیل می‌دهد که شما را در تولید یک محتوای با کیفیت همراهی می‌کند. این فیلم‌ها با انتخاب و تصمیم شما در استودیوی اختصاصی آنی‌بین و یا در محل شما تولید می‌شوند و با افزودنی‌هایی نظیر میان‌نویس، موشن‌گرافیک، نمودار و... به شکل گویایی بیان‌گر محتوای موردنظر شما خواهند بود.

با مراجعه به وب‌سایت کانون آنی‌بین به نشانی Anibeen.com می‌توانید بخشی از نمونه‌کارهای ما را مشاهده کنید و برای شروع همکاری با ما تماس بگیرید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ساخت فیلم آموزشی كرونا تولید فیلم های آموزشی سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۵۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد

حسین جعفری معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی روز پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی ۲ مأموریت مهم دارد که دانش بنیان کردن بخش کشاورزی و ارتقای بهره وری در این حوزه است. مقام عالی وزارت.

وی با اشاره به اینکه سازمان تحقیقات و کشاورزی به عنوان متولی دانش بنیان کردن کشاورزی انتخاب شده است، ادامه داد: دانشگاه‌ها نیز در حوزه کشاورزی پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی انجام می‌دهند، اما چون مأموریتی در این زمینه ندارند، نمی‌شود انتظاراتی هم از آنها داشت؛ اما مرکز تحقیقات و مؤسسات آن باید به نیاز‌های علمی در این حوزه پاسخ دهند.

معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از احصاء ۲۱ چالش در حوزه کشاورزی خبر داد که مانع رسیدن به اهداف حوزه امنیت غذایی است و افزود: همه پروژه‌ها و تحقیقات سازمان در خصوص این چالش‌ها معطوف شده است.

جعفری خاطرنشان کرد: با توجه به افزایشی جمعیتی که وجود دارد، افزایش ضریب دانش در کشاورزی و استفاده از فناوری‌های روز تنها راه حلی است که برای افزایش تولید در پیش رو داریم.

امنیت غذایی وابسته به دانش و تحقیقات است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه در فرآیند توسعه و تولید در کشاورزی عوامل مختلفی دخیل است و در ساختار اجرایی حوزه کشاورزی نیز دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلفی نقش ایفا می‌کنند، گفت: یکی از مهمترین سازمان‌هایی که به نوعی به عوامل انسانی حوزه کشاورزی نیز مرتبط است سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی است.

اکبر فتحی ادامه داد: با توجه به محدودیت‌هایی که در منابع داریم نقش دانش در افزایش تولید و توسعه بخش کشاورزی بی بدیل است و اگر نتوانیم از ظرفیت دانش استفاده کنیم امنیت غذایی دچار خدشه خواهد شد.

وی اظهار کرد: سیاست گذاران نیز به اهمیت دانش توجه ویژه داشته اند و در واقع تحقیق و توسعه بخش کشاورزی همان مراکز تحقیقات کشاورزی است که به جای اینکه هر واحد جداگانه بخش تحقیق و توسعه داشته باشد، به صورت متمرکز در مرکز تحقیقات و کشاورزی این وظیفه انجام خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه جهش تولید زمانی مطرح می‌شود که تولید صورت گرفته و از مرحله رونق نیز گذشته شود، افزود: در این مرحله باید اقداماتی انجام شود که جهش در تولید صورت بگیرد این جهش با شعار صورت نمی‌گیرد بلکه با ارتقای ضریب دانش در همه بخش‌های کشاورزی انجام می‌شود.

فتحی با بیان اینکه امنیت صرفاً به امنیت دفاعی و نظامی محدود نیست، گفت: اگر امنیت غذایی در کشوری نباشد و تولید داخلی وجود نداشته باشد، کشور نمی‌تواند استقلال خود را حفظ کند بنابراین فعالیت‌های همه کسانی که در حوزه امنیت غذایی تلاش می‌کنند مهم است و باید همه اقدامات در این زمینه هماهنگ و پیوسته باشد تا به نتیجه دلخواه دست پیدا کنیم.

در این مراسم به موجب حکمی از طرف سید مجتبی خیام نکوئی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کشور، حسین لطفعلی زاده به عنوان سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی انتخاب و از زحمات احمد بایبوردی در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ارتقای سرانه آموزشی هرمزگان با ساخت ۶۰۰ کلاس درس جدید در سال جاری
  • چگونه در سال ۱۴۰۳ مدرک کامپیوتر آی سی دی ال بگیریم؟
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور